Dilluns, 12 de abril 2021
Certificat de participació dels i les alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Lluís Companys << Tornar
 
Gràcies per formar part de la solució al repte del malbaratament alimentari! Us volem agrair la vostra implicació en aquesta lluita que ens toca a tots i totes. Aquesta passada tardor vam realitzar un taller de sensibilització al vostre centre i us volem fer arribar un document amb la valoració dels tallers que va realitzar l’alumnat. Esperem que l'experiència us resultés interessant i ho gaudíssiu tant com nosaltres!
 
Per continuar treballant sobre el tema, teniu disponible  la nostra 
pàgina web. Hi ha material didàctic per descarregar i vídeos sobre les conseqüències ambientals, socials i econòmiques del malbaratament alimentari. Si necessiteu inspiració, també hi podreu descobrir articles plens d'idees innovadores i enllaços relacionats amb aquest gran repte que ens ocupa.
 

Us animem, a més, a explorar l’
enllaç que vam crear per la Diputació de Barcelona en relació amb la setmana de prevenció de residus, on hi trobareu els següents recursos:
-      “El menjar no es llença” Memory imperfecte.
-      Sopa de lletres aprofitades.
-      Passa Paraules d’aprofitament.
-      Quiz “El menjar no es llença”.
-      Receptes d'aprofitament.
 
 
Estem a la vostra disposició per noves activitats que us plantegeu, xerrades, tallers, projectes d'Aprenentatge i servei entre d'altres. Us anirem informant de les activitats que anem fent.
  
Moltes gràcies per la vostra implicació!
 
Esperem retrobar-vos ben aviat! 
 
 
Institut Lluís Companys
c/ Joan Maragall, s/n
08490 Tordera
Tel. 937 65 08 22
a8044983@xtec.cat